Klimaathysterie

Politiek economische terreur

Sinds de wetenschappers van het IPCC (het Interngovernmental Panel on Climate Change), een pseudo wetenschappelijk, vooral politiek- economisch orgaan dat voortkomt uit de Verenigde Naties, sinds eind 1900 menen te kunnen bewijzen , dat vooral het bio gas CO2 verantwoordelijk is voor allerlei klimaatveranderingen als bijvoorbeeld de opwarming van de aarde, veranderingen die uiteindelijk zullen leiden tot ongekende klimaatrampen, wordt de wereld gechanteerd met de ideeën, theorieën, conclusies en oplossingen van bovengenoemd orgaan.

Volgen wij hun dictaten niet op, dan is de Apocalyps niet meer ver weg en zijn de gevolgen niet te overzien. Tenzij wij, de wereldbevolking, met alle de door hen aan ons opgedrongen middelen, de uitstoot van het door hen gedemoniseerde gas CO2 tot nul terugbrengen. En uiteraard betalen.

Daarmee zijn dan niet alleen vele duizenden miljarden gemoeid, maar gaat bovendien kostbare tijd verloren, tot nu toe al 30 jaar.

Het plan is om nota bene tegen het jaar 2050 deze CO2 uitstoot terug te brengen met 95%. De vraag is of dan de wereld nog wel leefbaar is, gezien de drastische, praktisch onuitvoerbare maatregelen die allemaal genomen moeten worden.

Het bizarre aan dit CO2 verhaal is, dat er geen enkel gedegen wetenschappelijk bewijs aan ten grondslag ligt. Uitvoering hiervan zou de geschiedenis ingaan als de grootste ultieme wetenschappelijke vergissing aller tijden terwijl het in werkelijkheid gaat om politiek economische belangen.

De grootste tragiek van dit hele verhaal ligt in het feit, dat al in 1992, het jaar waarin de eerste Internationale Klimaatconferentie te Buenos Aires plaats vond, de internationale gemeenschap uit pure onwetendheid zich solidair verklaarde met het IPCC en hun gedachtegoed en daarmee met de CO2 hetze.

In datzelfde jaar zijn er al volop alternatieve energiebronnen voor fossiele brandstoffen inzetbaar, die overvloedig en duurzaam een energieleverancier kunnen voortbrengen die bij verbranding, naast energie, schoon en helder water produceert. Zonder eerdergenoemde afvalstoffen en zonder CO2 uitstoot: Het waterstofgas of H2. Die energiebronnen zijn Kernenergie, Zonne-energie en zelfs het fossiele Aardgas, een brandschone energieleverancier zonder afvalstoffen en producent van waterstofgas. In Nederland alleen al jaarlijks acht miljard kubieke meter! Met als enige probleem de uitstoot van relatief weinig CO2, en in ieder geval veel minder dan bij de verbranding van biomassa.

In plaats van een geleidelijke overgang van fossielen naar kernenergie, zoals bijvoorbeeld al op volstrekt veilige manier wordt toegepast in grote industrielanden als Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, India en Rusland, zonder afvalstoffen en CO2 uitstoot, werd in 1992 gekozen voor de rampzalige, symptomatische bestrijding van de CO2 uitstoot, in plaats van het probleem in de kiem te smoren.

Waardoor er een energie transitie achterstand naar waterstof van dertig jaar is ontstaan. Nog maar het begin! De echte ellende komt nog! Pas in 2050 is er licht aan het eind van de tunnel te verwachten.

Niet de CO2-mythe is de oorzaak van alle klimaat ellende, dat is het IPCC cum suis. Hun ingrepen voorkomen geen klimaatrampen, maar veroorzaken integendeel, onoverzienbare financiële rampen en een onleefbare wereld. Wie draait daarvoor op? Het is vijf voor twaalf!

Terwijl de klimaatalarmisten zonder uitzondering weten dat waterstofgas als brandstof in alle opzichten en om meerdere redenen verre superieur is aan de toepassing van fossiele brandstoffen, en dat bijvoorbeeld kernenergie, naast een professionele toepassing van zonne-energie, de meest ideale, niet te overtreffen energie bronnen zijn van H2, omdat beide energiebronnen dit gas zowel duurzaam als in overvloed kunnen produceren. Evengoed blijven zij deze opties hardnekkig boycotten en negeren en geven al tientallen jaren de voorkeur aan de wind als energiebron en aan de windmolen als middel om H2 aan te maken.

Nota bene aan wind, de meest onbetrouwbare energiebron van allemaal. Zo ontstond het begrip “windhandel”. En aan de windmolen, een onpraktisch, onrendabel, landschap verontreinigend, subsidie slurpend, peperduur wanproduct, waartegen een enorme aversie bestaat en dat, zoals momenteel blijkt, nauwelijks bijdraagt aan de wereldwijde energieopbrengst en al helemaal niet aan de oplossing van het energieprobleem. Quo Vadis? Hoelang moet deze klimaatfabel nog duren? Gewoon halsstarrig doorgaan op de ingeslagen weg. Weg met de CO2 uitstoot!

Deze kreet was met de voor handen liggende oplossing toendertijd (1992) niet nodig geweest, omdat het veronderstelde kwaad bij de wortel zou kunnen zijn aangepakt. Oorzakelijk. Energieproductie zonder afvalstoffen, zonder uitstoot van CO2. Duurzaam en in overvloed. Het IPCC verleden tijd. Weg met de klimaat terreur. Weg met de CO2-mythe. Welkom Kernenergie en een professionele aanpak van zonne-energie. Welkom dan ook Aardgas! Deo Volente!

Een wereldwijd dreigend energietekort op termijn, door uitputting van fossiele brandstoffen, kan onmogelijk, zelfs niet bij benadering, worden opgevangen door de productie van H2 door windmolens, of het plaatsen van zonnepanelen daar waar de zon weinig schijnt of te zwak is. Dat is inmiddels na dertig jaar wel gebleken.

Dat een orgaan als het IPCC rustig doorgaat op een door hen ingeslagen, overduidelijk verkeerde weg, terwijl de definitieve oplossing van het probleem al dertig jaar geleden aanwezig was, zegt veel over de krachten en de macht van hen, die deze nachtmerrie in stand houden en nog dertig jaar willen volhouden, totdat de uitstoot van CO2 voldoende teruggebracht zou zijn. Terwijl het zestig jaar geleden al mogelijk was om met de juiste middelen de uitstoot van CO2 geheel te stoppen, evenals de uitstoot van afvalstoffen. Hoe kan Herodes het licht verdragen?

Het is een probleem, dat nationaal, en al helemaal niet in Nederland, kan worden opgelost. De kleinst mogelijke politieke meerderheid is solidair met het IPCC Naar de protesten van de echte wetenschappers, vooral emeritus-hoogleraren, wordt niet geluisterd.

Dit boek probeert zoveel mogelijk internationaal mensen te bewegen zich uit te spreken tegen de wereldwijde tirannie van een relatief klein, maar zeer machtig orgaan. Dat vanuit politiek economische belangen de wereld hun wil proberen op te leggen, zonder echt wetenschappelijk bewijs. Wetenschap volgens de regelen der kunst.

Matthijs Schoemacher, 25 September 2019.

503 gedachten over “Klimaathysterie

Voeg uw reactie toe

 1. Я думаю, что Вы не правы. Я уверен. Пишите мне в PM, поговорим.
  dependent approach, the nas dependent approach, image iphone And a dvr dependent approach. After that, the computer or dvr is just used as a

 2. As with any good score-primarily based game, Naughty Bear features an all-important score multiplier that will
  increase with every naughty act the participant commits in fast succession. The HUD options scrolling text that signifies mood modifications in the assorted NPCs, and a useful
  PIP video will appear close to the top of the display to show
  exactly how the bears are responding. Bears can and will combat back, normally with a variety of weapons.
  When the chances seem overwhelmingly towards you, it might sound best to only battle back with
  a murderous rampage. The true face of the town is revealed when Naughty Bear begins his
  quest. Enjoying to climb the leaderboards, although, is certainly going to be the true attraction for those who
  become addicted to Naughty Bear. Killing a lot of bears
  will definitely maintain your rating multiplier, however to reach the highest of the web leaderboards, you will should squeeze
  every doable level out of your victims. Yes, bears which might be
  fully drained of “scare” factors will kill themselves with whatever weapon they’re wielding.

 3. оч понравилось ))


  Случайно нашел сегодня этот форум и специально зарегистрировался, чтобы поучаствовать в обсуждении. маскотте обувь купить, обувь meindl купить или http://1c-ta.ru/bitrix/redirect.php?goto=http://radar-groupe.ru/bitrix/redirect.php%3Fgoto=https://goinweb.ru/blog-veb-razrabotchika/292-pravilnaya-rabota-s-html обувь экко купить

 4. По моему мнению Вы не правы. Я уверен. Могу это доказать. Пишите мне в PM.


  Я думаю, что Вы ошибаетесь. Давайте обсудим. Пишите мне в PM, пообщаемся. промышленный альпинизм москва цены, основные причины падения работников с высоты и https://nutritfoods.com/2019/07/19/taking-advantage-of-the-holiday-to-make-some-healthy-diet-change/ при какой высоте ограждений рабочих площадок

 5. Этого я не говорил.


  Полностью разделяю Ваше мнение. Это хорошая идея. Я Вас поддерживаю. кофе средний, кофе как выбрать и какой лучше а также http://www.urbenova.com/home/urbenova/ кофе в зернах с кофеином

 6. Какой занимательный вопрос


  Вы ошибаетесь. Могу отстоять свою позицию. полезные свойства кофе на организм, кофе названия напитков картинки виды а также https://plasticsuk.com/project/nice-cloud/ кофе отличия

 7. Вы определенно правы
  and leaving the show. 7:46 p.M.: Costikyan is on the mic, vn porn game Wearing a sport jacket and a shirt — gaming chic! 7:33 p.M.: New studio award. 8:06 p.M.: Graham divine of ensemble studio presents

 8. Охотно принимаю. Тема интересна, приму участие в обсуждении. Вместе мы сможем прийти к правильному ответу. Я уверен.
  для игровых целей должен понадобиться особый https://allforlady.info/forum/thread32115.html с многоголосой видеоадаптером тогда проработкой монитора.

 9. Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Я уверен. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим.
  наша организация счастливы ответить на любые образовавшиеся вопросы а также во всякий момент готовы обсудить счета за новосибирск чита доставка грузов давнешенько, и пари с учетом личных устремлений.

 10. Прошу прощения, что я Вас прерываю, но мне необходимо немного больше информации.
  любители азиатской кухни легко могут приготовить самые популярные http://fh3809kd.bget.ru/index.php?name=account&op=info&uname=udivyk-роллы дома.

 11. Я согласен со всем выше сказанным. Давайте обсудим этот вопрос.
  запеченный голландер с наряду с всего из капля котофей небольшой маловато стартуя от.

 12. Я считаю, что Вы не правы. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, пообщаемся.
  на указанной публикации можно посмотреть циркуляционные помпы для систем отоплениям от компании аккумулятор vbparts для hp elitebook 8570w 14.4v 75wh 018638, купить с доставкой по россии. (италия).

 13. Подскажите, где я могу найти больше информации по этому вопросу?


  все ясно верхолазные работы с какой высоты, метод промышленного альпинизма и https://fanu-na-rybach.webnode.cz/forum-/plavana/ работы на высоте с применением средств подмащивания

 14. Раньше я думал иначе, благодарю за помощь в этом вопросе.
  нее активация позволяет предотвратить еще одного заполнения полей на vavada демо форме персонификации.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: