Klimaathysterie

Politiek economische terreur

Sinds de wetenschappers van het IPCC (het Interngovernmental Panel on Climate Change), een pseudo wetenschappelijk, vooral politiek- economisch orgaan dat voortkomt uit de Verenigde Naties, sinds eind 1900 menen te kunnen bewijzen , dat vooral het bio gas CO2 verantwoordelijk is voor allerlei klimaatveranderingen als bijvoorbeeld de opwarming van de aarde, veranderingen die uiteindelijk zullen leiden tot ongekende klimaatrampen, wordt de wereld gechanteerd met de ideeën, theorieën, conclusies en oplossingen van bovengenoemd orgaan.

Volgen wij hun dictaten niet op, dan is de Apocalyps niet meer ver weg en zijn de gevolgen niet te overzien. Tenzij wij, de wereldbevolking, met alle de door hen aan ons opgedrongen middelen, de uitstoot van het door hen gedemoniseerde gas CO2 tot nul terugbrengen. En uiteraard betalen.

Daarmee zijn dan niet alleen vele duizenden miljarden gemoeid, maar gaat bovendien kostbare tijd verloren, tot nu toe al 30 jaar.

Het plan is om nota bene tegen het jaar 2050 deze CO2 uitstoot terug te brengen met 95%. De vraag is of dan de wereld nog wel leefbaar is, gezien de drastische, praktisch onuitvoerbare maatregelen die allemaal genomen moeten worden.

Het bizarre aan dit CO2 verhaal is, dat er geen enkel gedegen wetenschappelijk bewijs aan ten grondslag ligt. Uitvoering hiervan zou de geschiedenis ingaan als de grootste ultieme wetenschappelijke vergissing aller tijden terwijl het in werkelijkheid gaat om politiek economische belangen.

De grootste tragiek van dit hele verhaal ligt in het feit, dat al in 1992, het jaar waarin de eerste Internationale Klimaatconferentie te Buenos Aires plaats vond, de internationale gemeenschap uit pure onwetendheid zich solidair verklaarde met het IPCC en hun gedachtegoed en daarmee met de CO2 hetze.

In datzelfde jaar zijn er al volop alternatieve energiebronnen voor fossiele brandstoffen inzetbaar, die overvloedig en duurzaam een energieleverancier kunnen voortbrengen die bij verbranding, naast energie, schoon en helder water produceert. Zonder eerdergenoemde afvalstoffen en zonder CO2 uitstoot: Het waterstofgas of H2. Die energiebronnen zijn Kernenergie, Zonne-energie en zelfs het fossiele Aardgas, een brandschone energieleverancier zonder afvalstoffen en producent van waterstofgas. In Nederland alleen al jaarlijks acht miljard kubieke meter! Met als enige probleem de uitstoot van relatief weinig CO2, en in ieder geval veel minder dan bij de verbranding van biomassa.

In plaats van een geleidelijke overgang van fossielen naar kernenergie, zoals bijvoorbeeld al op volstrekt veilige manier wordt toegepast in grote industrielanden als Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, India en Rusland, zonder afvalstoffen en CO2 uitstoot, werd in 1992 gekozen voor de rampzalige, symptomatische bestrijding van de CO2 uitstoot, in plaats van het probleem in de kiem te smoren.

Waardoor er een energie transitie achterstand naar waterstof van dertig jaar is ontstaan. Nog maar het begin! De echte ellende komt nog! Pas in 2050 is er licht aan het eind van de tunnel te verwachten.

Niet de CO2-mythe is de oorzaak van alle klimaat ellende, dat is het IPCC cum suis. Hun ingrepen voorkomen geen klimaatrampen, maar veroorzaken integendeel, onoverzienbare financiële rampen en een onleefbare wereld. Wie draait daarvoor op? Het is vijf voor twaalf!

Terwijl de klimaatalarmisten zonder uitzondering weten dat waterstofgas als brandstof in alle opzichten en om meerdere redenen verre superieur is aan de toepassing van fossiele brandstoffen, en dat bijvoorbeeld kernenergie, naast een professionele toepassing van zonne-energie, de meest ideale, niet te overtreffen energie bronnen zijn van H2, omdat beide energiebronnen dit gas zowel duurzaam als in overvloed kunnen produceren. Evengoed blijven zij deze opties hardnekkig boycotten en negeren en geven al tientallen jaren de voorkeur aan de wind als energiebron en aan de windmolen als middel om H2 aan te maken.

Nota bene aan wind, de meest onbetrouwbare energiebron van allemaal. Zo ontstond het begrip “windhandel”. En aan de windmolen, een onpraktisch, onrendabel, landschap verontreinigend, subsidie slurpend, peperduur wanproduct, waartegen een enorme aversie bestaat en dat, zoals momenteel blijkt, nauwelijks bijdraagt aan de wereldwijde energieopbrengst en al helemaal niet aan de oplossing van het energieprobleem. Quo Vadis? Hoelang moet deze klimaatfabel nog duren? Gewoon halsstarrig doorgaan op de ingeslagen weg. Weg met de CO2 uitstoot!

Deze kreet was met de voor handen liggende oplossing toendertijd (1992) niet nodig geweest, omdat het veronderstelde kwaad bij de wortel zou kunnen zijn aangepakt. Oorzakelijk. Energieproductie zonder afvalstoffen, zonder uitstoot van CO2. Duurzaam en in overvloed. Het IPCC verleden tijd. Weg met de klimaat terreur. Weg met de CO2-mythe. Welkom Kernenergie en een professionele aanpak van zonne-energie. Welkom dan ook Aardgas! Deo Volente!

Een wereldwijd dreigend energietekort op termijn, door uitputting van fossiele brandstoffen, kan onmogelijk, zelfs niet bij benadering, worden opgevangen door de productie van H2 door windmolens, of het plaatsen van zonnepanelen daar waar de zon weinig schijnt of te zwak is. Dat is inmiddels na dertig jaar wel gebleken.

Dat een orgaan als het IPCC rustig doorgaat op een door hen ingeslagen, overduidelijk verkeerde weg, terwijl de definitieve oplossing van het probleem al dertig jaar geleden aanwezig was, zegt veel over de krachten en de macht van hen, die deze nachtmerrie in stand houden en nog dertig jaar willen volhouden, totdat de uitstoot van CO2 voldoende teruggebracht zou zijn. Terwijl het zestig jaar geleden al mogelijk was om met de juiste middelen de uitstoot van CO2 geheel te stoppen, evenals de uitstoot van afvalstoffen. Hoe kan Herodes het licht verdragen?

Het is een probleem, dat nationaal, en al helemaal niet in Nederland, kan worden opgelost. De kleinst mogelijke politieke meerderheid is solidair met het IPCC Naar de protesten van de echte wetenschappers, vooral emeritus-hoogleraren, wordt niet geluisterd.

Dit boek probeert zoveel mogelijk internationaal mensen te bewegen zich uit te spreken tegen de wereldwijde tirannie van een relatief klein, maar zeer machtig orgaan. Dat vanuit politiek economische belangen de wereld hun wil proberen op te leggen, zonder echt wetenschappelijk bewijs. Wetenschap volgens de regelen der kunst.

Matthijs Schoemacher, 25 September 2019.

3.294 gedachten over “Klimaathysterie

Voeg uw reactie toe

 1. As a result of John F. Kennedy Airport is likely one of the busiest airports globally, discovering a spot to
  park your automobile long-term generally is a challenge.
  Finding a parking house takes simply a couple of
  minutes when you use the ParkVia webpage. Use Purchase Park 2 Fly
  JFK’s long-time period parking! Whether or not you’re getting away for a weekend, have a fast
  business meeting, or have a brief turnaround time in your flights,
  Buy Park 2 Fly has simply what you want. Are you taking an prolonged business journey?
  We even have employees on duty 24/7 and a fenced-in parking lot to have peace of mind to your total journey!
  Whether or not you’re a frequent flier or a one-time traveler, you’ll find that Buy
  Park 2 Fly is the most effective option for no-trouble, secure, and reasonably priced quick-
  and long-term parking. For instance, you’ll obtain one free day for
  every 20 paid days. JFK Worldwide is one in every of solely two airports
  in North America that services all six of the inhabited continents.

  my web page: http://yaltavesti.com/go/?url=https://jfk-airportparking.com/delta-terminal-jfk/

 2. That may keep the home versatile within the years to return. Keep that connection amongst all of you.

  Do not forget that your children can easily outgrow tree houses
  in California. You must be very concerned with having a extra
  stable weight for this one in California.
  The ground ought to be stable. When you’ve gotten a big family, these houses would surely are available
  useful. If you’re in search of the info about tree houses in California, come to our
  web pages right now. You might be additionally not allowed to
  put wires, straps and ropes around it. You’re actually giving
  them the prospect to maximize their childhood. Enable their
  childhood to really matter. Only one adult must be accommodated
  to look after an military of youngsters. So, provide them
  with more out of doors actions and encourage them to be buddies with the other kids from the block.
  This can even function their headquarters with the remainder of their mates.

  Here is my web page: http://spiderproject.com.ua/bitrix/rk.php?goto=https://adultfans.net/

 3. All of which may be executed quickly without having
  to fret about servers, lags, pings, disconnects and
  all the opposite nightmares that network programming can bring.
  Games may be simply shared with their testing
  viewers by simply making a single link which works across desktop
  and mobile, so builders don’t have to worry about
  building different versions for each setting. GameMaker
  has been fully redeveloped with usability and efficiency at its core, permitting artists and recreation creators to make games inside a single code base
  after which publish them to run natively across multiple platforms together with Android, iOS,
  HTML5, PlayStation, Xbox, Nintendo Swap, Home windows Desktop, OS X, Ubuntu, Windows UWP.
  GameMaker not too long ago introduced new tools making it easy for sport developers to
  create multiplayer games with out programming expertise.
  GameMaker (previously GameMaker Studio 2) is the fastest and friendliest cross-platform recreation development
  expertise out there. The GameMaker family of merchandise is
  offered by YoYo Video games, a wholly owned Opera subsidiary.

  My homepage http://jdguru.ru/user/rauteruukl

 4. Simply want to say your article is as astounding.
  The clarity in your post is just great and i could assume
  you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to
  grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 5. Выбрать также дать на лапу оптимальную вам систему видеонаблюдения вам продоставляется возможность у нас держи портале.
  Традиционная, много раз проверенная сверху многих объектах наших клиентов программа блока
  видеонаблюдения имеет в виду наличность видеокамер,
  видеорегистраторов равным образом набора соединительных проводов.
  Сегодня разработаны разнообразные субъекты видеокамер, часто совершенствуется их элементная становой хребет, разрабатывается современное
  программное обеспечение, дай тебе
  оценка получи другом предмете был в состоянии вырабатываться
  буква самодействующем распорядке, да на как никогда
  хоть куда случаев привлекалось невнимательность сотрудников здание безвредности.
  Достаточно именитым зарождается версия развертывания цифрового видеонаблюдения,
  каковое быть непохожими друг на друга через аналогового паче высококачественным сигналом, длинным разрешением передаваемого потока.
  Существует вот и все стойкий
  меж аналоговым а также числовым
  видеонаблюдением версия – аналоговые концепции возвышенной четкости.
  Работая около приземистом
  степени освещения, дымник «слепнет», хотя и
  владеет порядочно долговязой решающей способностью.

  ради убавления объема подстраховываемой видеоинформации в видеорегистраторах приноравливаются многообразные алгоритмы
  ее компрессии. Такой образ
  действия выражается формами: по-таковски компрессии позволяет зашибить копейку достойный уровень представления близ небольшем объеме,
  только настоятельно просит большего размера вычислений, чем
  сжатие во стереотипе MJРEG. Камеры высокого дозволения современных разработок обеспечивают отменное признак иллюстрации, электрокалькулятор обеспечивает интересное соотношение достоинство/оперативность.
  Ant. неэффективность.

  My webpage :: http://misstres.ru/forum/profile.php?action=show&member=37303

 6. If you’re simply beginning out as a writer, your television needs
  to be the first thing to go. In the beginning, stop using the passive
  voice. King. He compares this mistake to dressing up a household pet
  in evening clothes – each the pet and the owner are embarrassed, because it’s completely extreme.
  King. An essential element of writing is transference. 16. Perceive that writing is a type of telepathy.

  Oftentimes, it’s a must to continue writing even when you do not really feel like it.
  Writers must be like archaeologists, excavating for as
  a lot of the story as they’ll find. 11. Do not give a
  lot background information. As King emphasizes several occasions in his
  memoir, “the adverb just isn’t your friend.” In actual fact, he believes that “the street to hell is paved with adverbs” and compares them to dandelions that smash your lawn.

  My blog :: https://chandramoleshwar.com/join-dlbi-course-start-from-04-02-2022-railway-signalling-course/?v=3d801de62e85

 7. You would possibly expect it could be straightforward
  sufficient to whip out a tricorder or hypospray, and even the transporter data, and
  discover the reality. I mean, in Wrath of Khan, Kirk has sixty seconds to discover a solution to even issues up between the wounded Enterprise and the Reliant.
  Into Darkness then winkingly inverted those same plot beats, with Kirk nobly “dying” rather
  than his best pal. Then there’s Raffi. Final week, she uncovered that some nefarious sort had stolen some deep tech from Aperture Science Starfleet.

  This week, Picard and Riker make it to the Helios to search out Beverley in her stasis pod, guarded by
  her son, Jack. There’s loads of furrowed brows as Picard
  initially refuses to think about that he may need a son,
  and at no level does anyone counsel running a
  paternity test. There’s plenty of angles for the argument given the many shades of grey that most individuals can now comprehend.

  My web blog – comment-51481

 8. At the identical time, if a reader transformed to a paying member within 30 days of studying a writer’s work,
  the writer would credit for that time. Unlike Substack, although, Medium readers get entry to everything on the platform, not just a single
  writer’s work. When Medium launched its Companion Platform,
  it used a Netflix-like model that let subscribers entry all content for
  $5 monthly of $50 per year. Medium has announced adjustments to its Partner Program, providing writers additional incentives for
  referring new subscribers. Presumably, however, there can be less money to go around from referred subscribers, since half their
  income could be going to the referring partner. If a reader purchases a subscription by
  way of a writer’s web page, the writer will get half the fee
  for your complete life of the subscription – minus payment processing fees.
  So, for every one hundred members who sign up by way of a partner’s referral landing page, that
  partner will make $201 per thirty days.

  Feel free to visit my blog; comment-72314

 9. It’s virtually at all times better to go along with a writer who offers
  high quality work even when the turnaround time is slower
  than you’d like. There are loads of internet sites for woodworking plans, then again, if
  you want the very best woodworking plans, then you definitely
  ought to try furnishings plans. It looks like it’s more durable all the time to find ghostwriters and
  other professionals who consistently deliver high quality work.
  While you do find a quality writer, then, it’s best to continue to make use of him to your content
  material needs. You can really ask him to do some sample content material on the topic/area of interest you need in order that you know exactly what he/she
  is capable of. You must also discuss about how a lot data he/she holds
  in the area of interest that you’re focusing on, in order that
  the outcomes that you just get are high quality.

  my page; comment-3403846

 10. Oh. You do not just wish to develop into a writer.
  It is high time to chain up your interior critic and let your inside writer take that step
  of religion. Writing a very good book, although, will take
  some planning so that these sentences all make sense collectively.
  Do you know when to spell out numbers in writing?
  If in case you have a portable writing device, strive bringing it to a cafe, the seaside and even your porch if that will mean a change for you.
  Music offers a unbelievable method to unwind and let
  your mind wander, it helps you discover your creativity in a brand new manner; music is a great tool and it is
  best to definitely give it a strive if you happen to haven’t completed so
  already. Attempt Changing Your Setting: Sometimes if you’ve spend an excessive amount of time
  in a single setting and do all of your writing there, this can contribute to writer’s block because you’re just bored.

  my homepage; comment-19544

 11. DJI assumes no duty for errors or omissions in content material or other paperwork that are referenced by or linked to this service.
  Responsibility. You comply with bear all costs ensuing from
  the usage of Co:Writer. For details about Co:Writer’s insurance policies and practices concerning the
  collection and use of non-public data, please read Co:Writer’s Privateness Coverage.

  Collected info for Student Accounts are solely used for academic
  purposes by Educator(s) and Instructional Establishment(s).
  2. We’re dedicated to creating our privateness practices transparent.
  Each get together acknowledges and confirms that it has reviewed this Settlement and that the rule of construction to the effect that
  any ambiguities are to be resolved towards the drafting celebration shall not be employed within the interpretation and/or construction of
  this Agreement. Don Johnston Integrated makes no representation that information on this Website is suitable or out there for use in all nations, and prohibits accessing materials from territories where contents are
  unlawful.

  My web page :: comment-165441

 12. Alternatively, head to the carousel to seek out similar and
  cheaper options from No person’s Child, Whistles and others.
  All he wants to do is discover a successor to his
  enterprise, they usually’re useless, they’re hopeless. And the final run begins with Logan now not on talking phrases with
  his offspring, as he goes full steam ahead with selling Waystar Royco to tech visionary Lukas Matsso, with
  the Roy family questioning their future once the deal is complete.
  Succession’s season three finale revealed that Logan Roy doesn’t belief
  any of his youngsters and would much fairly promote the corporate to an outsider,
  particularly as they teamed as much as cease
  the company from leaving the family. Brian additionally revealed that it was his thought for Logan to be Scottish –
  a pitch which was initially turned down but then applied
  9 episodes in.

  Also visit my blog post :: comment-647737

 13. Then he confirmed off his athleticism within the Faculty Soccer Playoff semifinal against a Georgia
  defense teeming with NFL prospects, and everyone
  took discover. He caught 200 balls in college and averaged more than 15 yards per reception. But in Kellen Moore’s new offense, the Chargers will likely
  be utilizing extra 12 personnel, and they need an all-around tight end who can take over a Dalton Schultz-kind function. The Falcons proved with
  final year’s No. 8 decide – when they took Southern Cal huge receiver Drake London as he was coming off
  an ankle harm – that they’re extra worried about game tape than pre-draft workouts.
  They’re revamping their defensive line, and the Iowa product seems to suit the body sort
  of what the Saints like as a 4-three end. Mayer is just too good of a match to cross
  up.

  Check out my page … comment-1949682

 14. Новинки – это всегда круто!!!
  ramazonda_ aforizmlar – мужоҳид абдул Р±РѕТ›РёР№: жиҳодий нашидалар.

 15. Блестяще


  еще бы качество………нет уж лучше подожду обслуживание электрического водонагревателя, водонагреватель накопительный электрический а также https://despagubire-rca-cede.com/component/k2/item/9 водонагреватель электрический термех

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: